Αυτογνωσία

Αλλοτρίωση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Όταν Συν-τροφεύω ή Συν-τροφεύομαι, Συν-αναστρέφομαι,  Ζω Καθημερινά με Ανθρώπους με τους οποίους Αδυνατεί να Εκφραστεί η Βαθύτερη Φύση μου, ο Πυρήνας της Ύπαρξης μου, ο Γνήσιος Εαυτός μου..
Αλλοτριώνομαι, Γίνομαι Σταδιακά  ένας Ξένος με τον Ίδιο μου τον Εαυτό, ένας Άλλος από Αυτόν που Πραγματικά Είμαι, μετατρέπω την Ύπαρξη μου σε κάτι Εχθρικό..

Βιώνω την Υπέρτατη Μοναξιά, την πιο Αβάσταχτη τελικά Μοναξιά..
Τη Μοναξιά του Μη-Είναι..

photocredit: underwaterfashion.com

2 Σχόλια

 1. Πραγματικα ετσι ειναι. Καπου ξεχνας ποια εισαι , που ηθελες να πας , τα ονειρα σου, τις ελπιδες σου, τα θελω σου.
  Πρεπει να συμβιβαζεσαι για να συνυπαρχεις με τους αλλους ,ακομη και την οικογενεια σου , τα ιδια τα παιδια σου, που με τον χρονο αλλαξαν ,δεν σε χρειαζονται πια, μονο για απαιτησεις η για κριτικη για το πωσ θα επρεπε να εισαι.
  Αν δεν ανοικεισ σε ενα γκρουπ ομοιδεατωων , χαθηκες , εισαι μονος, ψαχνεις μονος στο πελαγος , κιας περασεσ απο χιλιαδες δρομους που αρνηθηκες, αμφισβητησες , ψαχνεις .
  Δυσκολο να ψαξεις το ειναι σου ,να συγχωρησεις τα λαθη σου , μεσα στην ολοτητα του κοσμου.
  η εργασια καποτε ειναι φιλτρο ζωης , μαοταν σε καταπιεζουν χρονοι και πεζοτητεσ , υποχρεωσεισς γρηγορων αποφασεν, συχνα γινεται αγχος που κατατρωει την ηρεμια και την υγεια σου…

  • Έχετε δίκιο, πολλές φορές η ζωή μας φέρνει αντιμέτωπους με τα αδιέξοδα μας.
   Μερικές φορές οι δρόμοι που έχουμε πάρει μας έχουν παρασύρει μίλια μακριά από την ουσία μας.
   Είναι όμως και τα λάθη μας και τα αρνητικά μας συναισθήματα, τα αδιέξοδα μας, οι ματαιώσεις μας, ο πόνος μας το ίδιο μέρος του δρόμου μας προς τον Εαυτό, όσο και οι στιγμες της χαράς και της εκπλήρωσης. Είναι όλα σεβαστά και χρήσιμα..
   Ομοϊδεάτες υπάρχουν πάντα Κατερίνα, ακόμα και αν δυστυχώς πολλές φορές δεν βρίσκονται εντός του στενού ανθρώπινου κύκλου μας.
   Και ανθρώπινη βοήθεια και συμπαράσταση υπάρχει πάντα, μόλις ένα βήμα από εμάς..
   Για όλους εμάς δίχως εξαίρεση..
   Μαριάννα

Write A Comment

seventeen − twelve =