Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εβδομάδα Γνωριμίας με τη Θεραπευτική Διατροφή στο Ηράκλειο Κρήτης

02/07/2018 @ 19:00 - 05/07/2018 @ 14:30

Οι εκπαιδευτικοί φορείς ΙΕΚ Μορφή/Κεπανσή και WellDay- Live Longevity διοργανώνουν «Εβδομάδα γνωριμίας με τη Θεραπευτική Διατροφή» στο Ηράκλειο Κρήτης, από τη Δευτέρα 2 μέχρι και την Πέμπτη 5 Ιουλίου. Η εν λόγω δράση διενεργείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Πιστοποίησης «Μακροβιοτική Διατροφή-Μαγειρική-Θεραπευτική» που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Κρήτη, ως αυτοτελές τμήμα του Προγράμματος Σπουδών του ΙΕΚ για το εκπαιδευτικό έτος 2018-2019.

Το εν λόγω πρόγραμμα συνδυάζει την επισταμένη θεωρητική γνώση με την απτή συμβουλευτική εφαρμογή/ διαχείριση και οδηγεί στην απόκτηση επαγγελματικού διπλώματος στους τομείς της Θεραπευτικής Διατροφής & Μαγειρικής, μέσα από τους θεματικούς πυλώνες:

  • Μακροβιοτική Διατροφή
  • Μακροβιοτική Μαγειρική
  • Μακροβιοτική Θεραπευτική
  • Μακροβιοτική Διάγνωση
  • Ανατομια/ Φυσιολογία

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, τόσοι οι φοιτητές του ΙΕΚ, όσο και το ευρύ κοινό θα έχουν  την ευκαιρία να αποκτήσουν μια πιο εμπεριστατωμένη και πληρέστερη οπτική της διατροφής και μαγειρικής, ως καθημερινό εργαλείο υγείας, θεραπείας και ευζωίας, μέσα από τη διεξαγωγή μια σειράς ομιλιών, θεματικών εργαστηρίων και συμβουλευτικών συνεδριών, με κοινό γνώμονα τις εφαρμογές της θεραπευτικής διατροφής στην καθημερινότητα, τόσο σε ατομικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Δευτέρα 2 Ιουλίου
19:00-21:00: Workshop «Θεραπεία με Κομπρέσες Τζίντζερ», ΙΕΚ Μορφή

Τρίτη 3 Ιουλίου
10:00-14:00: Συνεδρίες Θεραπευτικής Διατροφής, ΙΕΚ Μορφή
17:00-20:00 Συνεδρίες Θεραπευτικής Διατροφής, ΙΕΚ Μορφή

Τετάρτη 4 Ιουλίου:
10:00-14:00: Συνεδρίες Θεραπευτικής Διατροφής, ΙΕΚ Μορφή
17:00-20:00 Συνεδρίες Θεραπευτικής Διατροφής, ΙΕΚ Μορφή
Ολοκλήρωση προγράμματος

Εγγραφές/ δηλώσεις συμμετοχής: Για την παρακολούθηση των δράσεων, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη γραμματεία του ΙΕΚ Μορφή.

Εισηγήτρια: Μαριάννα Χρυσικάκου

Η Μαριάννα Χρυσικάκου ζει και εργάζεται μόνιμα στην Ελλάδα, ως εκπαιδεύτρια, αρθρογράφος και αρχισυντάκτρια της πλατφόρμας εκπαιδευτικών υπηρεσιών ευζωίας WellDay Live Longevity.
Μεταπτυχιούχος απόφοιτη των τμημάτων Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Αθηνών και Claude Bernard Universite De Lyon Ι, έχει λάβει πιστοποιημένη εκπαίδευση στην Οργάνωση & Διοίκηση Διεθνών Αθλητικών Οργανισμών από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ), στο πλαίσιο του Προγράμματος Olympic Solidarity.
Από το 2008 και μετά εκπαιδεύτηκε επισταμένα στη Διατροφή, τη Θεραπευτική και την Άσκηση από το Μακροβιοτικό Ινστιτούτο Πορτογαλίας & Ευρώπης και το Sivananda Yoga Vedanta Centre στην Agra της Ινδίας. Τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε μόνιμη βάση στον ελληνικό και διεθνή Τύπο,
συντονίζει ατομικά και εταιρικά εκπαιδευτικά προγράμματα ευζωίας
με έμφαση τον άνθρωπο και την αναβάθμιση της υγείας και της εξελικτικής του συνείδησης, με τρόπο απτό και εφαρμοσμένο στην καθημερινότητα.

 

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
02/07/2018 @ 19:00
Τέλος:
05/07/2018 @ 14:30

Χώρος Διεξαγωγής

ΙΕΚ Μορφή/ Κεπανσή
Εφόδου 3, Μέγαρο Χάνδαξ
Ηράκλειο Κρήτης, Ηρακλείου 71303
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2810 263833 & 2810 263803
Ιστοσελίδα:
http://www.morfikepansi.edu.gr/iek/el/home.html

Διοργανωτές

WellDay- Live Longevity
ΙΕΚ Μορφή/ Κεπανσή