Εκπαίδευση

Σύγχρονες Πλατφόρμες Ευεξίας: Σημείο Ηρεμίας Cocomat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Πως σχεδιάζεται και λειτουργεί μια σύγχρονη πλατφόρμα ευεξίας?
Και το κυριότερο, πως μπορεί να αποτελέσει ένα υγιές επιχειρηματικό μοντέλο για τον ελληνικό Τουρισμό Υγείας & Ευεξίας που να στηρίζεται στη γνήσια & εγγενή θεραπευτική παρακαταθήκη της χώρας, αποτελώντας ταυτόχρονα ένα επιτυχημένο business case study εξαγωγής τεχνογνωσίας (TOK) εντός και εκτός «των τειχών»?
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας θα παρουσιάστει το μοντέλο του pop up wellness platform «Σημείο Ηρεμίας» με συνεργασία της εταιρείας Cocomat, στους κάτωθι θεματικούς πυλώνες:

  • Υγεία & Ευεξία
  • Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
  • Επιχειρηματική Καινοτομία

Εισηγήτρια: Μαριάννα Χρυσικάκου, WellDay Live Longevity
Συντονιστής Παρουσίασης: Σταύρος Μαυρίδης, General Manager ΣOULTAILORΣ

Η παρουσίαση λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο της Hotel Megatrends Talks by Xenia 2019

Η Μαριάννα Χρυσικάκου ζει και εργάζεται μόνιμα στην Ελλάδα, ως Ειδικός Ευζωίας και διευθύνουσα της πλατφόρμας WellDay Live Longevity.
Είναι μεταπτυχιούχος απόφοιτη των τμημάτων Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Αθηνών και Claude Bernard Universite De Lyon Ι και έχει λάβει πιστοποιημένη εκπαίδευση στην Οργάνωση & Διοίκηση Διεθνών Αθλητικών Οργανισμών από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ), στο πλαίσιο του Προγράμματος Olympic Solidarity.  Από το 2008 και μετά ξεκίνησε την κατάρτιση της στη Μακροβιοτική  και το Διαλογισμό από το Kushi Institute of Europe, International Macrobiotic Institute of Portugal και το Sivananda Yoga Vedanta Centre της Ινδίας.
Είναι διδάσκουσα του ΙΕΚ ΜΟΡΦΗ και της Ακαδημίας Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής στον τομέα της Ολιστικής Θεραπευτικής. Τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε μόνιμη βάση στον ελληνικό και διεθνή Τύπο, συντονίζει ατομικά και εταιρικά εκπαιδευτικά προγράμματα ευζωίας με έμφαση τον άνθρωπο και την αναβάθμιση της υγείας του, με τρόπο απτό και εφαρμοσμένο στη σύγχρονη καθημερινότητα.

Write A Comment

one × 5 =